The CRAB Social AWARD

pexels julia larson 6456137Solidariteit is hét basisprincipe van verzekeren. Als verzekeraar, als onderneming en als mens is het belangrijk om actief bij te dragen aan een betere samenleving. In dat kader stellen we met veel plezier een gloednieuwe award aan u voor: “The CRAB Social Award”.

Maak kans op 5000 euro voor uw sociaal project!

5000 euro, dat is het bedrag dat we investeren in het beste sociale initiatief.

Hebt u zich geëngageerd voor een sociaal project dat een positieve impact genereert op onze maatschappij? Aarzel dan niet om deel te nemen!

Hoe deelnemen?

Geef ons een beknopte beschrijving (max. 5 blz.) van uw project, omschrijf waaraan u het prijzengeld zou willen besteden en stuur uw dossier voor 21 juli door naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Het bestuur van de KKVB neemt de rol van jury op zich en zal met veel interesse en aandacht alle kandidaturen bespreken, daarbij rekening houdend met de volgende selectiecriteria:

  • Impact: hoe groot is de sociale impact?
  • Creativiteit: geeft het blijk van creativiteit?
  • Duurzaamheid / soliditeit: kan dit (blijven) werken op de lange termijn?
  • Innovatie: bestaan er soortgelijke initiatieven?

Op 4 oktober 2023 vindt de prijsuitreiking plaats tijdens de Algemene Vergadering van de KKVB. De genomineerden zullen een uitnodiging ontvangen.

Contact

Secretariaat KKVB c/o AG Insurance
Emile Jacqmainlaan 53 - 1000 BRUSSEL
Tel : +32 2 664 18 28 - +32 2 664 76 06
info@crab-kkvb.be