Uit voorzorg voor het Corona virus werd dit evenement uitgesteld tot een later te bepalen datum.
Tijdens de Algemene Vergadering van oktober jongstleden werd voorgesteld om enkele 'After Work'-bijeenkomsten te organiseren met als hoofddoel networking tussen de leden in een originele en ontspannen omgeving.
Voor onze eerste After Work stellen we je slagerij Dierendonck voor, vlakbij het Sint-Katelijneplein te Brussel.
Voor Dierendonck zijn ambacht, terroir en passie key. Vanuit Sint-Idesbald bouwde Hendrik het familiebedrijf uit tot wat het nu is: een referentie voor foodies in binnen –en buitenland.
Intussen kan men ook genieten van Dierendonck in Brussel en daar organiseren we onze eerste KKVB After Work !
Wil je de interne keuken van Dierendonck leren kennen ? Dan verwelkomen we je graag op 12 maart vanaf 17u30 !
Verloop
17u30 - 17u45: Afspraak in café Roskam (Vlaamsesteenweg 9 - 1000 Brussel)
17u45 - 18u45: Per groep van 20 personen, geleid bezoek van slagerij Dierendonck
18u45 - 19u45: After Work drinks en degustaties
19u45 : Einde
Bereikbaarheid:
- Openbaar vervoer : metrostation Sint Katelijne.
- Parking: QPark Dansaert en BePark – Parking Beurs (Hotel Marriott)
Aanvang | 12/03/2020 17:30 |
Einde | 12/03/2020 19:45 |
Aanvang inschrijvingen | 07/02/2020 |
Max. deelnemers | Onbeperkt |
Reeds ingeschreven | 23 |
Afsluiting inschrijvingen | 03/03/2020 |
Prijs per persoon | €20,00 |
Plaats | Café Roskam |